Verkoop

Verkopen voor een scherp All-in tarief van €3.450,- Bij Vastgoedhuis rekenen wij geen opstartkosten en andere verborgen kosten.

Verkoop

Via Vastgoeddeal, onderdeel van Vastgoedhuis, verzorgen wij al onze verkoop en aankoopopdrachten. Bij Vastgoeddeal krijg je een full-service dienstverlening tegen de beste prijs-kwaliteitverhouding. Een volledig en complete begeleiding van onze ervaren makelaars en taxateurs in combinatie met scherpe prijzen voor onze diensten. Je weet precies waar je aan toe bent. Duidelijke taal, daar houden wij van. Voor zowel aan- en verkoop, hypotheken, en taxaties kun je bij ons terecht. Alles onder één dak, dus korte lijntjes met jouw ervaringsdeskundige.

Dankzij onze kennis van de woningmarkt kunnen wij je optimaal adviseren als je een woning wilt kopen, maar ook als je jouw woning wilt verkopen. Onze makelaars kennen de markt, dus zij kunnen een goed en reëel prijsadvies geven als je jouw woning te koop wilt zetten. Door onze grote regionale kennis, persoonlijke aanpak en moderne werkwijze behalen wij altijd het beste resultaat voor jouw woning.

Onze mensen

Lia Groot

– Register makelaar en taxateur

Jorrit Vriend

– Register makelaar en taxateur